Untitled Document

Multimedia

Mesazhi i fundit
Asnjë mesazh i ri

Filma të bazuara në Kur'an

Filma me titra shqip.
Te gjitha te bazuara në Kur'an.
1 topics
1 replies
Reporto link qe ...
Sun Nov 23, 2014 9:35 am
Andi K. Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Filma Dokumentar Islam

Filma Dokumentar Islam Shqip!
6 topics
7 replies
Historia - E ver...
Sun Apr 27, 2014 3:57 pm
Xhezire Hismani Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Kuran Shqip dhe Ilahije (Audio)

Degjo Kuranin Shqip dhe Ilahije këtu!
4 topics
5 replies
Bajrush Berisha ...
Sun Apr 27, 2014 3:59 pm
Hoxhë. Elmaz Rakipi Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Historia e Profetëve

Historia e të Dërguarve të Allahut të Madhërishëm, Mëshiruesit e Mëshirëplotit!
9 topics
9 replies
Profeti Uzejr A....
Sat May 10, 2014 11:23 am
Andi K. Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Jetëshkrimi i Profetit Muhamed A.S

Përshkrimi, ndodhitë dhe drejt persosjes se një profeti - Jetëshkrimi i Muhamedit A.S!
0 topics
0 replies
Asnjë mesazh i ri

Hadithe nga Buhariu

Ebu Musa r.a. tregon: E pyetën të Dërguarin e Allahut a.s.: "O i Dërguari i Allahut a.s., Islami i kujt është më i miri?" Ai u përgjigj: "I atij, nga dora dhe gjuha e të cilit nuk lëndohen muslimanët."
5 topics
5 replies
Ibn Mesudi r.a t...
Sat Nov 29, 2014 1:39 pm
Andi K. Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Tregime Islame

Tregime Islame qe kane te bejne me jeten e perditshme!
15 topics
19 replies
Gruaja muslimane...
Thu May 15, 2014 10:28 am
Andi K. Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Ligjerata Islame

Ligjerata Islame.
6 topics
8 replies
Koha dhe vlera n...
Sun Apr 27, 2014 7:52 pm
Mr.Ermal Mustafa Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Sure nga Kur'ani i madherishem

Suretu nga Kur'ani i madherishem.
Të përkthyera në gjuhen shqipe!
3 topics
3 replies
Suretu EDH-DUHA...
Sat Sep 28, 2013 9:35 am
Andi K. Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Kurani dhe shkenca

Kurani dhe shkenca.
Opinionet shkencore dhe studimet rreth Kuranit
0 topics
0 replies