Untitled Document

Selamun Alejkum të nderuar vizitor, nëqoftëse se ju nuk jeni regjistruar në forumin tonë, atëherë ju nuk mund të postoni dhe nuk do ti keni të drejtat që i jepen një anëtari, prandaj për të qenë pjesë e këtij komunitet edhe ju, atëherë klikoni këtu për tu regjistruar.
Nëqoftëse tanimë jeni i regjistruar si një anëtar i forumit tonë, atëherë ndjehuni të lirë të shikoni, postoni dhe merrni pjesë në debatet tona.

Islamishendrit

Mesazhi i fundit
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.

Mirësevini

Rregullorja e forumit.

1 topics
1 replies
Rregullorja e Fo...
Tue Apr 16, 2013 3:41 pm
Andi K. Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Forumi Diskutiv

Diskutime.
Pyetje e shumë të tjera do mundeni ti postoni këtu!
1 topics
1 replies
Probleme me fjal...
Sun Apr 06, 2014 9:18 am
Andi K. Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Të jetuarit MUSLIMAN

Udhëzime, namaz, abdesti, agjërimi ramazanit, tabela e rekateve e llojet e namazeve, statusi dhe sistemet familjare ne Islam, dobitë etj!
12 topics
13 replies
Kohërat e faljes...
Sun May 04, 2014 3:15 pm
Ramiz Gafari Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Pyet hoxhën

Nëqoftëse keni diçka për të pyetur në lidhje me fenë pyet hoxhën në këtë rubrike!
0 topics
0 replies
Asnjë mesazh i ri

Shkarkime (Download)

Shkarkime (Download)
Programe Islame!
3 topics
4 replies
Program FJALOR K...
Sun May 04, 2014 3:13 pm
Hoxhë. Elmaz Rakipi Shiko mesazhin e fundit
Sh.K Islamishendrit Empty

Multimedia

Mesazhi i fundit
Asnjë mesazh i ri

Filma të bazuara në Kur'an

Filma me titra shqip.
Te gjitha te bazuara në Kur'an.
1 topics
1 replies
Reporto link qe ...
Sun Nov 23, 2014 9:35 am
Andi K. Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Filma Dokumentar Islam

Filma Dokumentar Islam Shqip!
6 topics
7 replies
Historia - E ver...
Sun Apr 27, 2014 3:57 pm
Xhezire Hismani Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Kuran Shqip dhe Ilahije (Audio)

Degjo Kuranin Shqip dhe Ilahije këtu!
4 topics
5 replies
Bajrush Berisha ...
Sun Apr 27, 2014 3:59 pm
Hoxhë. Elmaz Rakipi Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Historia e Profetëve

Historia e të Dërguarve të Allahut të Madhërishëm, Mëshiruesit e Mëshirëplotit!
9 topics
9 replies
Profeti Uzejr A....
Sat May 10, 2014 11:23 am
Andi K. Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Jetëshkrimi i Profetit Muhamed A.S

Përshkrimi, ndodhitë dhe drejt persosjes se një profeti - Jetëshkrimi i Muhamedit A.S!
0 topics
0 replies
Asnjë mesazh i ri

Hadithe nga Buhariu

Ebu Musa r.a. tregon: E pyetën të Dërguarin e Allahut a.s.: "O i Dërguari i Allahut a.s., Islami i kujt është më i miri?" Ai u përgjigj: "I atij, nga dora dhe gjuha e të cilit nuk lëndohen muslimanët."
5 topics
5 replies
Ibn Mesudi r.a t...
Sat Nov 29, 2014 1:39 pm
Andi K. Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Tregime Islame

Tregime Islame qe kane te bejne me jeten e perditshme!
15 topics
19 replies
Gruaja muslimane...
Thu May 15, 2014 10:28 am
Andi K. Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Ligjerata Islame

Ligjerata Islame.
6 topics
8 replies
Koha dhe vlera n...
Sun Apr 27, 2014 7:52 pm
Mr.Ermal Mustafa Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Sure nga Kur'ani i madherishem

Suretu nga Kur'ani i madherishem.
Të përkthyera në gjuhen shqipe!
3 topics
3 replies
Suretu EDH-DUHA...
Sat Sep 28, 2013 9:35 am
Andi K. Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Kurani dhe shkenca

Kurani dhe shkenca.
Opinionet shkencore dhe studimet rreth Kuranit
0 topics
0 replies
Sh.K Islamishendrit Empty

Thesari Ramazanit

Mesazhi i fundit
Asnjë mesazh i ri

Ligjerata të ramazanit

Ligjerata te Ramazanit.
Rilindja e Muslimanit - Nata e Kadrit, Lufta e Bedrit ...
2 topics
2 replies
Lufta e Bedrit/M...
Thu Mar 27, 2014 9:56 pm
Andi K. Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Lutja e pranuar

Lutja e pranuar nga Abdullah Ibn Ahmed el-Al-laf!
Perkthyer dhe pershtatur ne shqip nga: Omer ef. Zaimi
2 topics
5 replies
Udhëzimet përpar...
Sun May 04, 2014 3:16 pm
Ramiz Gafari Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Agjerimi dhe trupi i njeriut

Si ta mposhtim etjen kur jemi agjerueshem? Agjerimi shëron sëmundjet e zemrën. Mrekullitë e hurmes dhe vetitë e saj në trupin tonë. Mrekullite e agjerimit ne trupin e njeriut...
6 topics
6 replies
Semundjet qe she...
Sun May 04, 2014 9:39 pm
Elmedin Mustafa Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Pyetje gjatë muajit të Ramazit

Këtu mund të bëni pyetje për gjithcka qe ka të bëj me muajin e Ramazanit
0 topics
0 replies
Sh.K Islamishendrit Empty
Kush është në linjë
Kush është në linjëAnëtarët e këtij forumi kanë postuar 91 artikuj
Forumi ka 81 anëtarë të regjistruar
Anëtari më i ri fadil
1 Përdorues në Linjë: 0 anëtarë 0 të fshehur 1 vizitor
Rekord i përdoruesve në linjë ishte 34 më Sun Mar 08, 2015 10:11 pm

Anëtarët të regjistruar Asnjë
Legjenda : [ Administrators ][ Global Moderator ][ Motra - Islame ][ V.I.P ]